Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Tidningshållare

Tidningsfack & tidningsklämmor

Vi har ett flertal olika modeller av tidningshållare/klämmor och de fyller en väldigt uppskattad funktion genom att monteras direkt utanför lägenhetsdörren där morgontidningen kan placeras. De är utformade i en stilfull enkel design och förhöjer tillvaron bland de boende då de slipper bege sig till entrén för att hämta den.

Tidningsstället kan med fördel användas inom flera olika områden som t.ex. väntrummet, kontoret mm. De flesta av våra hållare tillverkas av DinBox och håller hög standard med ett slitstarkt material.

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

 

Tidningen vid dörren

En tidningshållare utanför lägenhetsdörren gör morgonen komplett. Allt fler hyresvärdar sätter in säkerhetsdörrar i sina fastigheter. En säkerhetsdörrar har bara fördelar förutom att de saknar brevinkast. Detta är såklart även en fördel men man får problem med leveransen av sin efterlängtade morgontidning. Det är nu man skall köpa en tidningshållare och montera utanför sin dörr. Tidningsklämman monteras i fördel i samma höjd som dörrens handtag. Då blir det en snygg installation samtidigt som det blir effektivt och enkelt för den boende att sträcka ut sin hand och ta in sin morgontidning.
 

Vad är skillnaden på våra tidningshållare?

Alla våra hållare för dagstidningar har samma funktion men ser ut på olika sätt. Den klassiska tidningsklämman finns i flera olika modeller, färger och material. Den mest exklusiva tidningsklämman är tillverkad i mässing och är mycket exklusiv. Funktionen är såklart samma som de billigare och enklare hållarna men den är mycket exklusiv och grannarna kommer bli gröna av avundsjuka när de ser denna stilfulla hållare. Vi har även en rostfri variant och andra lackerade hållare i flera olika kulörer. Tidningshållare lägga är tillverkad av ek och mycket stilfull.

 

 


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!