Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Broschyrställ & Broschyrhållare

Broschyrställ & Broschyrhållare för Golv/Vägg & Bord. Även Akrylställ i många modeller och storlekar!

Broschyrställ & Akrylställ till Sveriges lägsta priser. Vårt breda sortiment och stora EGNA lager i Sverige gör att vi snabbt kan leverera stora kvantiteter av Broschyrställ & akrylställ i de flesta storlekar. Välkommen in med er beställning!

✓Hög kvalité ✓Enormt eget lager ✓Snabba Leveranser ✓Lägsta Pris

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

Broschyrställ & Broschyrhållare

 

Broschyrställ och Broschyrhållare

Vi har marknadens bredaste sortiment av broschyrställ & expoställ som passar perfekt till era trycksaker på mässa, event, kontor, reception och foajèer.
Tidningställ
Tidningställ är ett måste för en butik där det säljs dagstidningar. Därför har vi utöver dem vanliga traditionella ställen lagt till detta just för dig. 
Broschyrställ som matchar er information
Broschyrställ och broschyrer bör naturligtvis matcha innehåll och utseende på materialet. Exklusiva broschyrer i ett billigt ställ är inget bra reklam. Akrylställ är alltid snyggt när det kommer till bordsexponering och dessa finns även för vägg och golvexpo.

Flera typer av ställ
Vi har flera olika typer av ställ som gör det enkelt för era kunder att hitta information om era produkter. Alla ställ går snabbt och lätt att montera, flera av ställen levereras i smidiga transportväskor. Allt för att underlätta för er som kund. Akrylställ finns för både bord, golv & vägg exponering.

Broschyrhållare för alla tillfällen

Har ni reklam eller vill ni exponera broschyrer på ett bra sätt så är broschyrställ ett mycket bra sätt att gå tillväga. Man kan välja att ha ett broschyrställ till bord eller varför inte en broschyrhållare till vägg Broschyrställ eller ett akrylställ är ett enkelt sätt att få ut din reklam och dina broschyrer och flyers utan att du behöver stå och dela ut dem själv.

Våra broschyrställ i plexiglas ger dig en bra skyltexponering som även ger en överblick för dina besökare vad du har för broschyrer och flyers att erbjuda dem. Du kan välja att använda broschyrställ till vägg ihop med våra broschyrställ till golv.

Våra broschyrställ är klassiskt utformade i akryl eller plexiglas och passar perfekt för så kallade ta-själv information för alla era olika produkter och tjänster. Dessutom är våra portabla broschyrställ lätta att bära med sig då de nästan inte väger något alls.

Hos oss kan du hitta flera storlekar på våra olika akrylställ. Vad sägs om broschyrställ A4 eller broschyrställ A5. Du hittar flera olika varianter av displayställ och tidningsställ hos oss. Du kan även hitta passande vykortsställ som är ett akrylställ av lite mindre modell.

Vi har en hel serie med olika sorters plexiställ och dessutom kan vi erbjuda er portabelt broschyrställ, broschyrställ till bord och broschyrställ för utomhus.

Våra broschyrhållare har bara en massa fördelar. Den har en låg vikt, broschyrställen är tåliga, de exponerar maximalt av dina budskap samt att de är prisvärda. Displayställl är enkla att packa ner och lätta att bära med dig vart du än ska. Dessutom har många av våra akrylställ en smart transportväska för just det ändamålet.

Om ni har behov av att synas antingen på en mässa eller på ert kontor så är broschyrställ till golv ett bra sätt att använda sig av. Med broschyrställ till vägg och broschyrställ till bord kan ni på ett enkelt sätt exponera ert företags broschyrer och reklam om vad ni har att erbjuda. Hos oss hittar ni flera olika varianter av både broschyrställ plexi och broschyrställ. Här är en informationssida om broschyrställ för placering på golv, bord och vägg.
 
Våra akrylställ och våra broschyrställ har flera olika användningsområden som passar de flesta. De finns i flera olika storlekar och passar till de flesta broschyrer, flyers och tidningar. Våra ställ finns från mycket små storlekar som visitkortsstorlek l till stora broschyrställ till golv.

Om ni vill stå på mässor eller andra ställen där det är viktigt att synas mycket och kunna dela med sig av reklam på bra sätt så är bordsställ och broschyrställ till vägg smidigt att ha med sig. Dessutom kan du även använda dem tillsammans med ett displayställ vilket gör att ni enkelt  får ut mycket reklam och broschyrer.

Se till att börja synas redan idag och skaffa dig akrylställ eller broschyrställ från oss. Du kan använda dem på mässor, i receptioner eller i din butik. Användningsområdet är mycket stort och styrs av dig och vad du har för behov. Om du har frågor kring våra displayprodukter så är du mer än välkommen att höra av dig så hjälper vi dig med vad just du kan tänkas behöva för varianter av olika broschyrställ.