Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Beachflaggor & Strandflaggor

köpa beachflaggor

Beachflaggor & strandflaggor med tryck

Sign import erbjuder flaggor i mycket hög kvalité på både tryck, flaggmaterial och hårdvarudelar. Leveranstiden är ca 7-10 dagar och har ni större förfrågningar så hör med oss om offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité     Brandklassade

 

 

köpa beachflaggor

 

Beachflaggor & strandflaggor med tryck

Sign import erbjuder flaggor i mycket hög kvalité på både tryck, flaggmaterial och hårdvarudelar. Leveranstiden är ca 7-10 dagar och har ni större förfrågningar så hör med oss om offert.

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité
Brandklassade

 

 

Beachflaggor - Ett effektivt sätt att marknadsföra sitt budskap!

 

Beachflaggor är ruskigt effektiva budskapsbärare för att framför och förmedla reklam m.m. för ditt företag och verksamhet. Beachflagga kan bland annat även kallas för strandflagga, beachflag eller reklamflagga. Vi ser dessa flaggor utanför affärer och butiker, på mässor, utomhus på festivaler och på stränder för att nämna några tänkbara användningsplatser. Man får en känsla av att något "specifikt" händer i direkt samband med uppställda beachflaggor. Alla våra beachflaggor tillverkas i tåligt material av stickad polyester. Därför är alla våra flaggor lämpliga att använda både inomhus och utomhus. Våra flaggor är slitstarka och därmed tål dem kraftig vind och tufft väder.

 

Färgglada designer & effektiva former

Oftast är dessa flaggor höga på ett par meter eller mer, och syns på ett mycket effektivt sätt högt över människor på en mässa exempelvis. Utomhus svajjar de ibland till och syns tydligt när de rör sig i vinden. Strandflaggorna blir allt mer populärt utanför butiker, event och mässor mm. Ett smart sätt för butiken att synas från ett längre avstånd. Form och design lockar till dig fler besökare och kunder. Vi har följande former på våra flaggor:

  • Beachflagga HAJ - Designen är snarlik en hajfena. Flaggan bygger högt på ett effektivt sätt och sticker upp i luften på ett tydligt sätt. Dessa HAJ-flaggor finns att köpa i höjder upp till 5 meter.
  • Beachflagga FJÄDER - Runda och behagliga former ger denna strandflagga en härlig designkänsla. Passa såväl inomhus som utomhus och med alla tänkbara printade budskap. Finns i höjd upp till 5 meter.
  • Beachflagga ÖRA - Den mjuka formen som ett öra är både effektiv och behaglig att titta på. Den något annorlunda formen för denna design är just öronformade strandflaggor. Formen gör att den verkligen syns. Har du logotyp eller bilder så passar denna typ av reklamflagga mycket bra. Storlekar upp till över 4,5 meter finns att få tryck på.

 

Ett enkelt & smidigt sätt för att profilera sig

Alla Beachflags är enkla att använda och tar mycket liten plats när de inte används. Det är enkelt attt ta med sig flaggan och montera upp den på plats där den skall användas. Våra Beachflags består av en mast, flagga med tryck samt kryssfot. Hos oss hittar du också jordskruv och vattenring för extra tyngd som tillbehör till alla flaggor. Ett bevisat sätt för mer effektivt blickfång är att blanda olika storlekar av flaggor för att fånga kunders och gästers intresse och nyfikenhet på bästa möjliga sätt.

 

Behöver du beställa ett större antal reklamflaggor?

Är du ute efter många flaggor så hjälper vi gärna till med detta. Är det en större serie reklamflaggor så skall vi självklart räkna fram ett så bra pris som möjligt åt er. Våra duktiga grafiker säkerställer att designen är korrekt innan det är dags för tryck och produktion, eller om ni behöver grafisk hjälp med framtagning av ert original. Vi erbjuder snabba leveranser och proffessionell hjälpsupport vid frågor.

 

Beställ er tryckta beachflagga med logotyp och budskap av oss idag - Välkommen med din beställning!


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!