Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Speglar

Övervakningsspeglar & industrispeglar

Speglar till butik, övervakning och industri finner ni i vårt breda spegelsortiment. Skandinavisk produktion som garanterar hög kvalité till rätt pris. Vi har ca 500 speglar på vårt lager så vi kan snabbt leverera även större partier av speglar.

Produktfilter
  • Spegeltyp
  • Siktavstånd
  • Storlek Spegel
  • Övriga egenskaper (papperskorg)
  • Tillbehör
Rensa

Vi erbjuder ett fullsortiment av speglar för olika övervakningsändamål. Det finns flera olika sorter speglar som används i den offentliga miljön och vi på Sign import erbjuder speglar för de flesta situationer.

 

Kupolspeglar - Flera olika storlekar och typer

Vi ser ofta kupolspeglar i kassalinjen i mataffären eller i gångarna bland hyllorna i mataffären. Då är det smidigt att se så lokalen är utrymd vid stängning. Det är även väldigt vanligt förekommande att man ser 360` kupolspeglar i korridorer på sjukhus och i andra kommunala fastigheter där man inte vill att sjuktransporter och liknande skall krocka med varandra. 360 graders speglar ser man ofta i korridormöten. 180 graders speglar är vanligt förekommande i kassalinjen eller mot en vägg i butiken. Våra 90 graders kupolspeglar passar perfekt i ett hörne. En kupolspegel monteras ofta emot en vägg, i ett tak eller hängandes från taket. Kupolspeglar är väldigt billiga i pris så det kan vara bra att gå upp lite i storlek då man får mycket för pengarna.

 

Butiksspegel - Övervakningsspegel

Våra mest sålda speglar är till butiker som vill skapa en tryggare butiksmiljö med mindre svinn och ett mer övervakat område. Såklart finns det olika storlekar på dessa butiksspeglar och de flesta kommer med en justerbart fäste där man enkelt kan vinkla spegeln och även justera hur långt spegel skall gå ut ifrån väggen. Alla undersökningar visar att om man sätter upp övervakningsspeglar eller skvallerspeglar som de även kallas i butiken där det finns dyrare varor eller är skymd sikt från personalen så kommer svinnet att kraftigt minska. En skvallerspegel kan även skänka trygghet till kassapersonal och annan personal som har skymd sikt på sin arbetsplats.

 

Inspektionsspeglar för att se under bilar

Det blir allt vanligare att bilar behöver granskas underifrån och då kommer våra inspektionsspeglar väl till pass. De flesta inspektionsspeglarna har hjul under så man enkelt kan rulla fram spegeln mot bilen och under för att enkelt kunna kontrollera så det inte göms sig något under fordonet. Vissa av våra inspektionsspeglar är även försedda med belysning.

 

 


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!

Filter