Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Hundlatriner

Soptunna för hundbajspåsar

Hundlatriner bör sättas upp på platser där det passerar mycket hundar. Alla undersökningar visar att platser där det finns tillgång till hundlatriner så blir utemiljön renare. Här finner ni hela vårt breda sortiment av hundlatriner och även station till hundbajspåsar.

Vad är en hundlatrin?

En hundlatrin är egentligen samma sak som en papperskorg och vi har valt ut modeller som vi tycker passar användandet av hundbajspåsar optimalt. Alla våra papperskorgar för hundbajspåsar är tillverkade i högsta kvalité och är avsedda för att placeras utomhus och stå emot väder och vind på ett bra sätt. Vi erbjuder även flera olika kulörer på våra hundlatriner. Allt för att just ni skall finna precis vad ni behöver till er rastgård eller er direkta närmiljö.

Alla undersökningar som gjorts där man jämför hur utemiljön är på platser där det finns stationer för hundbajspåsar och hundlatriner utplacerade på strategiska platser. På platser där det finns god tillgång till hundlatriner och även avfallspåsar för hundbajs så upplevs dessa miljöer alltid renare än där det saknas hundlatriner och stationer för hundbajspåsar. Så se över er närmiljö och sätt upp fler hundlatriner.


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!