Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Våningsregister

Register & namntavlor för trapphus

Våningsregister kallas även för namntavla trapphus och det är helt enkelt ett skyltskåp där man sätter upp anslag med de boendes namn samt lägenhetsnummer. Det är även vanligt förekommande att man sätter upp sitt OVK protokoll och andra dokument med kontaktuppgifter till bredbandsleverantörer, telefonnummer till fastighetsskötaren mm. Vi erbjuder ett brett sortiment av dessa trappregister.

Produktfilter
  • Placering
  • Storlek
  • Storlek
  • Färg
  • Användningsområde
  • Övriga egenskaper
  • Tillbehör
Rensa

Standardmodeller av boenderegister

Vilken storlek är den vanligaste när det kommer till namntavlor till trapphus? -Vi har alla storlekar på trappregister men den vanligaste modellen är 4xA4. Då får man plats med två stående A4:or bredvid varandra samt två A4:or i höjd. Så totalt 4 st A4 papper. Vanligast förekommande är i detta fall med 4 st A4 papper är att man sätter upp två papper men de boendes namn samt ett papper med OVK protokollet samt ett A4 papper med kontaktuppgifter till fastighetsskötaren. I de fall som det inte är så många boenden så brukar man ändå köpa vår våningsregister för 4 st A4:or och brukar då använda ett papper för de boende, det andra pappret för OVK protokollet. Papper nummer tre brukar innehålla kontaktuppgifter med telefonnummer osv. Den sista A4:an brukar man ha för temporära meddelanden så som städning på gården, uppröjning i cykelförråd osv.
 

Vad är det för material i era namntavlor?

-Alla våra våningsregister är tillverkade för att stå emot tuffa tag och alla trapphustavlor har magnetiskt bakstycke så man använder helt enkelt magneter eller magnetramar för att sätt upp sina lappar i skyltskåpen. En stor fördel med detta är att man slipper de tråkiga korktavlorna som fanns i de tidigare varianterna av trappregister. Det blir helt enkelt fräschare och samtidigt enklare att hålla sina våningsregister fräscha över tid.

Är ni osäker på vilken variant eller storlek ni skall välja så kontaktar ni vår kunniga kundtjänst som hjälper er med detta.


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!

Filter