Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Cykelställ

Cykelställ & cykelpollare

Vi har egen tillverkning av de flesta av våra cykelställ och har ett lager på ca 20.000 cykelställsplatser. Vi har ett fullsortiment av ställ för cyklar för både vägg, mark, fastgjutning och såklart fristående cykelställ.

Cykelparkering för skolor & offentlig miljö

I över 30 år har modellerna 200, 400 och 500 var det främsta val av cykelställ för kommuner. Tillverkningsmaterialet av dessa modeller, är rejält stål som är varmgalvat för kunna ha en långt liv och friktionsfritt användande. Montering är enkel och det enda du behöver för montering är en skiftnyckel eller en fast hylsnyckel, inga komplicerade verktyg behövs här inte. Basramen på stället är antingen 700 mm (för två cyklar) eller 1050 mm ( för tre cyklar). Utifrån denna basramar kan du göra olika kombinationer för att få den längd som du vill ha på cykelstället. En cykelhållare kan exempelvis vara ett ställ för fem cyklar av en kombination med en 700 mm bas och en styck 1050 mm bas. Medföljande är tre stycken låga hjulhållare och två stycken hjulhållare som du monterar fast smidigt i de förborrade hålen som finns i basen och du skruvar åt.

Fördelen med en cykelparkering som är en modulbaserad variant är att om någon del skulle bli förstörd i en eventuell olycka, kan man smidigt endast beställa den separata del som har fått sig en törn och montera fast en den nya delen. Säg att du köpt ett ställ som är ihopsatt redan från fabriken på exempelvis sex cyklar, och en del av stället blir skadad. Det blir både kostsamt och tidskrävande att montera ned cykelstället och köpa en helt ny del, och göra om hela arbetet med att sätta fast den där den andra varit monterad. Det modulbaserade cykelstället underlättar också förflyttning av sin cykelparkering om du vill förändra utseenden på den utemiljö där cyklar parkeras. Hög kvalité är ett måste vid köp av alla uteprodukter, och där är cykelstället också givet inkluderade, för att göra den offentliga utomhusmiljön så trevlig, snygg och hållbar som möjligt.

För att undvika att cykelstyren ska krokas i varandra och fastna, är hållarna för hjulen, varannan hög och varannan låg. Det underlättar parkeringen av cyklar och gör cyklister glada för att de slipper krångel med när de ställer ifrån sig sin cykel på en bra förberedd cykelparkering.
 

Cykelställ med låsbyglar

Stölder av cyklar har ökat och det gör att cykelställ med låsbyglar ökar starkt i försäljning hos oss på Signimport. Cyklar är en investering och är mer nuförtiden inte bara ett fordon utan även utgör en identitet, vilket gör att cyklarnas pris har gått upp. Ingen vill bli av med sin cykel, oavsett vilket pris man har betalat, därför har ställ där det finns möjlighet att låsa fast cykeln i ramen blivit mer och mer populära. Det gör att man tryggt kan låsa fast sin dyra cykel och veta att det försvårar väsentligt för en eventuell stöld att inträffa. Vi kan erbjuda flera olika lösningar på cykelställ med låsbara bågar och den som vi säljer mest utav och är mest prisvärd är ställen som är modulbaserade där det finns ett förborgat hål i basramen som gör det möjligt att kunna fästa samma en låsbygel. Låsbygelns utformade går snett upp mot cykelsadeln och ger en möjlighet att fästa ett bygelås, vajerlås eller kedjelås mellan cykeln och låsbågen. Vi har monterat en röd skyddstejp på vår mest sålda låsbara cykelställ som är modell 450 vilken är försedd med rejäla låsbyglar. Den röda tejpen skydda ramarna på cykeln men signalerar även till cykeltjuvar att här är det ingen idé att sno några cyklar, för det är för svårt. Vi har möjliggjort även för våra kunder som kan stava fel när de söker efter cycelstäl att hitta rätt till vår sida, ett stavfel ska inte får hindra att köpa säkra och billiga cykelställ.
 

Fastgjutna ställ i marken

Vi har cykelställ som är som bågar eller som också kallas cykelpollare, det är en stålpollare som har en låsögla eller låsring. Det kan även vara ett böjt stålrör som blir som ett U uppochner, de är fastgjutna i marken eller monterade i betong eller i sk. lockblocks. Stålrörs cykelpollare är kraftiga och ger en större frihet att montera dem med avstånd och hur de ska placeras. Med den flexibiliteten går det att göra kul skojiga cykelparkeringar på innergårdar, torg och andra utomhusmiljöer. Flera av modellerna kan fås i speciallack mot en tilläggskostnad till standard utförande som är i varmgalvad stål och pulverlack i flera olika standardiserade färger.

Våra två storsäljare som fastgjutna alternativ till cykelstativ är den fransktillverkade Mercure som verkligen är prisvärd och ger en garanti på flera flera års funktionellt användande. Det som är speciellt med denna modell är att den har markplattor med förborrade hål, med medföljande gigantiska U-bultar som gjuts ned i betongen så att de gängade delarna sticker upp ur betongen för att sedan komma igenom markplattans hål och därefter dras muttrar åt på dessa gängstänger. Monteringen blir smidig och briljant är att det går att byta ut stället om den skulle förstörts. Grundvalet av Mercure finns för tre och sex cyklar, enkla eller dubbelsidiga, där det också går att kombinera så det blir en förlängning av cykelhållarna genom att koppla samman fler moduler. En lite mer exklusiv variant av den galvaniserade varianten Mercure är Decorative. Hela stället kommer i pulverlackerat i valfri färg av våra standardfärger. Till det väljer man den toppkåpan som man tycker passar bäst. Denna variant ger möjlighet att skräddarsys med färgval och val på utseende av pollardelen av stället. Stället är fortfarande prisvärt och ett snyggt alternativ till de övriga galvade ställen. Du beställer dina cykelställ för din utemiljö och inom kort är det hos dig hos oss får du alltid snabb leverans.
 

Vägg cykelställ

Vägg cykelställ fungerar utmärkt när det endast behövs parkering för en eller två cyklar. Detta cykelställ av är väggmonterat och tar singelcyklen. Du kan välja ett ställ där du kör in cykeln rakt framifrån eller snett från sidan. Den väggmonterade hjulhållaren ger en stabil och säker parkering. Du kan montera fler ställ som håller fast hjulen på en outnyttjad vägg som gör det enkelt och mindre skrymmande att parkera en cykel, än vad ett annat cykelställ skulle ta för plats. Som andra cykelställ är det galvat och ger en lång livslängd utomhus. Hållaren till cykelhjulen har en kapacitet för 50 mm vilket gör att även mountainbikes kan ställas upp stadigt och stabilt. Många som har privata hus och villor väljer detta alternativ för cykelförvaring utomhus eller till platser där man bara behöver ett enklare alternativ av ställ.
 

Väggställ för flera cyklar

Den modell vi säljer mest utav på Signimport som är monteras som vägghängda cykelställ är 500 vägg och finns från två platser upp till valfritt antal parkeringar. Hela stället är baserat på moduler där det med enkelhet går att byta ut en del om den blivit skada eller där hjulhållaren blivit intakt. Supersmidigt att bara höra av sig till oss och beställa den del som behövs bytas ut, istället för att montera ned hela stället. Vill man finns det enklare lösningar att göra cykelparkeringen förlängd om det skulle behövas fler platser med fler moduler. I Sverige har vi ett tufft klimat med regn, väder och vind, med de varmgalvade delarna står emot vädrets makter.

Modellen 500 är utformade i en rak variant vilket innebär att hjulhållarna står rakt fram och att cykel behöver placeras i rak linje med stället för att stå perfekt. Vi utformade även en variant av det vägghängda stället med låsbågar eftersom våra andra cykelställ med låsbågar är storsäljare och vi ser det ökade behovet av just cykelavställningarna som kan ge cyklisten en trygghet när de parkerar sin cykel. Det ska kännas säkert att kunna ställa ifrån sig sin cykeln oavsett om det är utanför bostadsrättsföreningen eller i en offentlig utomhusmiljö.
 

Cykelställ med snedställning

Trånga utrymmen behöver innovativa lösningar, då är våra snedställda cykelställ som är vinklade på snedden istället för rakt framifrån, ett bra alternativ eller stödräcke för cykelalternativ. Denna utformning av cykelställ är vanliga längs med en vägg eller en annan placering av cykelställ som kräver mindre utrymme men ändå en smidig lösning för att ställa ifrån sig sin cykel. Lösningen med om du ser ett behov av att förlänga cykelstället går det enkelt at lösa med att komplettera med cykelmoduler. Signimport tillhandahåller stativ för cyklar i singelvarianter som kan vara snedställda och även i stålrörsmodellerna.

Den modell som vi säljer mest utav av de snedställda heter Conviviale och är tillverkad i vår fabrik i Frankrike. De har levererat produkter med hög kvalité för utomhusbruk i flera flera år.
 

Cykelgarage & Cykelhus

Sverige har ett klimat med en del regn, rusk, vind och snö, för att skydda cykeln och minska slitaget är en variant av cykelställ med ett tillhörande cykelhus eller cykelskjul som det också kan kallas. Det är en lösning med väggar och tak som gör parkeringen av cykeln mer behaglig vid dåligt väder. Ett utomhus cykelgaraget gjuts fast i marken med en ordentlig fast montering. OBS! Detta krävs alltid, så se att det finns möjlighet att till markmontering före köp. Vi på Signimport säljer skyddande förvaring som hus, garage, skjul för cyklar till bostadsrättsföreningar, kommuner, skolor, företag runt om i hela landet.

Vi erbjuder att du kan skräddarsy hela din cykelparkering. Du väljer det cykelhus som passar in i er utemiljö och väljer sedan till den cykelhållare som passar bäst till. Kika vidare på vilken sorts variant som skulle passa bäst, vi har flera olika sorters tak, väggar eller välj en tom med öppna sidor. Det främsta valet har dock varit från våra kunder att väja ett cykelhus med sidopaneler för att skydda cykeln optimalt. Sedan några år tillbaka har den vanligaste kombinationen varit att köpa ett garagehus för cyklar tillsammans med cykelbågar eller stödräcknr för cykel med låsbara funktioner för att ge en säker och skyddande cykelparkering. Det ska vara roligt att vara cykelägare och momentet där man tar och ställer cykeln ska vara en härlig upplevelse för cykelägaren!

Funktionella cykelställ som passar in på alla modeller samt mountainbikes Vi kan erbjuda ställ som har en sida, dubbla sidor, som passar cykelhus eller som går att använda fristående. Signimport har modeller som går att montera på väggen och modeller som går att förlänga med moduler. Viktigast när vi har valt våra leverantörer är att det alltid ska vara topp kvalité.

Cykelställen måste klara vårt tuffa svenska klimat främst vintertid med regn, blåst, snö och de preparat som används för att ta bort halka exempelvis saltlösningar och grus. Vi säljer endast ställ som klarar detta klimat. Ställen är tillverkade varmgalvade för att garantera en lång hållbarhet och inte slitas av varken väder eller tiden. Cykelhusen ger en längre hållbarhet för både ställ och de cyklar som parkeras där. Under kategorin ”Bestseller” ser du vår topplistan på våra mest bästsäljande produkter som är modell 200, 400 och 500. Dessa modeller har placerat sig högst upp under 20 års tid. Söker du cykelpollare så hittar du den hos oss!
 

Väggcykelställ med låsbågar

Parkering för cyklar gentemot en vägg är både platssmart och att det är förenklar för renhållning där stället är monterat. Med den kraftiga låsbygeln i det egen framtagna cykelställ med låsbågar kan cyklisten låsa fast sin cykel. Vi ser att användandet av ställ med låsbara funktioner av cykelramen ökar och vi leverera dessa modeller i i stora kvantiteter med hög kvalité. I cykelrum är modellerna populära och inom kommunala verksamheter. På bilden ser du hur vilken lösning vi på Signimport gjorde för Länssjukhuset i Trollhättan när de ville göra en funktionell cykelparkering för anställda och besökare. Valet blev helt i galvat och de valde bort den röda skyddstejpen av olika anledningar. Hållbara ställ - hittar du här!

Offentliga miljöer har en hög användarfrekvens och har ett högt slitage, våra billiga cykelställ, uteprodukter och alla tillbehör är tillverkade för att klara tufft klimat och andra påfrestningar. Vi tagit fram ställ som är har stil, användarvänliga och ger säkerhet. Vi ger en garanti att säkert kunna låsa fast cykeln i våra cykelparkeringar. Välj bland alla våra olika modeller som passar de flesta cyklar. Vid uppställningen av parkeringen av cyklar ska man tänka att det är ett naturligt flöde och som ger hela utemiljön en helhet. Det blir snyggt och håller ordning. När en uppställning för cyklar ger ett seriöst och proffsigt intryck minskar risken för både stölder och skadegörelse.

Cykeln har blivit ett vanligare och vanligare fordon att ta sig fram med både för miljön och för hälsan. Användandet av elcyklar har också ökat för att ta sig fram. Det innebär att det behövs fler och säkra lösningar för att parkera sin cykel. Att göra gynnsamma förhållanden hur man ska ställa sin cykel gör att fler vill välja cykeln framför bilen. Vi ser bara en win win med mindre användande av bil, både för klimat och för friska människor. Försäljningen har gått upp som en boom och infrastrukturen för att kunna parkera cykeln behöver mäta sig med försäljningen av cyklar. Vi kan erbjuda i vårt breda sortiment allt från enkla varianter, singel ställ, enkel och dubbelsidig, till avancerade lösningar med hus, låsbyglar och skräddarsydda alternativ som passar perfekt i den utemiljö där stället kommer att stå. Vi ger dig fraktfri leverans med din beställning via internet på Signimport.se.

Kraven på att det ska vara säkert att ställa ifrån sig sin cykel har ökat och att det är jätteviktigt att kunna låsa fast sin cykel ordentligt. Dessutom behöver ställen vara snygga och smidiga och kunna ha både hög och en låg parkering, som möjliggör för fler cyklar att ställas upp. Med våra förlägningsbara moduler som har smarta konstruktioner gör det att det går att koppla samman med varandra eller bytas ut om olyckan varit framme. Cykelpollare har en lång hållbarhet eftersom de är varm galvaniserade och gör att de håller sig i princip som nya i flera flera år. Detta material gör att cykelbågar och stödräcken för cyklar kan tåla både växlande väder och miljöer som är lite tuffare. Givetvis kan du hitta ställ för cyklar på större varuhus, ta dock en extra kik på deras kvalité som dessvärre av lägre sort och inte kan ge samma användarvänlighet. Hos oss finner du parkeringar för cyklar i varmgalvaniserat stål eller pulverlackerade. Välj fritt mellan de många olika antal parkeringsmöjligheter som vi erbjuder och välj det som passar er verksamhet bäst. Välj ställ som du kan ställa i ett cykelgarage eller som ett fristående ställ.

Tryggheten att parkera sin cykel är A och O. Vi vill medverka till minskad risk för både stöld och skadegörelse så har du frågor kring hur du kan välja ett ställ och en cykelparkeringsmöjlighet hjälper vi dig på signimport med glädje. Offentliga miljöer där det rör sig många cyklister är det viktigt att fokusera på samt välja de rätta ställ för de förutsättningarna som ges för just den platsen, är viktigt. Vi ser att efterfrågan på ställ med ramlås ökar eftersom det ger en trygg känsla när man ska lämna sig cykeln obevakad. Fler och fler cyklar när bensinpriser, väggtullar och parkeringsavgifter blir dyrare. För att pendlingen till sin arbetsplats ska kunna kännas trygg vid busshållplatser och tågstationer etc, behöver det finnas låsbara cykelställsalternativ.
 

Ställ för motorfordon

Vi kan se en ökning av de som väljer att åka vespa, moped, motorcykel, scooter, moppe som också kräver en säker parkeringslösning. Stölder på dessa fordon är vanligt och kan man låsa fast sitt motorfordon i ett fast metallram eller något som liknar det gör både skadegörelse och stölder minskar. Stabila lösningar som gjuts fast i marken eller på annat sätt förankras i backen kan vi erbjuda. Den lösningen ger föraren till sitt fordon säkerhet och trygghet.
 

Kickbike ställ

Något som blivit mer och mer populärt att transportera sig fram med är kickbike, både som en transportfordon eller som en leksak. Det är ett smidigt sätt att ta sig fram med elkickbike för vuxna och för barn är en sparkcykeln ett perfekt sätt att öva upp sin balans. Kickbikes ligger tyvärr slängda på marken lite här och var för att det saknats ställ för hur de ska ställas upp. Därför säljer vi ett ställ för både kickbajks och sparkcyklar där det kan användas hänglås. Dessa ställ gör att bikesen står upp och går att låsa fast för att undvika stöld eller skadegörelse.
 

Cykelparkering i kombination med gatupratare

Vi erbjuder ett win win möjlighet där cykelstället är kombinerat med en gatupratare. På gatuprataren kan en/ din verksamhet sända ut ett budskap och använda sin logotupe. Överst på gatuprataren/stället finns en kontaktyta som ger en direkt förmedling till den person som parkerar sin cykeln och till den person som passerar förbi. Ett exempel på företag som vi sålt denna variant till är ett dagstidningsföretag som tryckte dekaler på en geting som placerades överst på stället där både cyklister och andra förbipasserande gjorde koppling till deras tidning. Med ett sådant ställ uppmuntrar det cyklisten att parkera cykeln snyggt utanför verksamheten istället för att ställa cykeln slarvigt längs med fasaden och skyltfönstren skyms och kanske orsakar skada på fasaden eller skyltfönstret.Tjäna lite extra pengar på att locka in cyklisten med ett erbjudande. Du kan köpa våra utomhuståliga griffelpennor och designa ditt egna budskap. Vi försäljning över hela Sverige genom vår webbutik och inte bara i huvudstaden Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.

Välkomna med er beställning, som vi mer än gärna hjälper till att skräddarsy för att passa in på exakt den miljö där cykeluppställningen ska finnas!


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!