Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Vitrinskåp & Glasskåp

Glasskåp & utställningsskåp

Glasvitrin med lås är perfekt för utställningen eller varför inte till butiken där ni vill exponerar era lite mer exklusiva produkter bakom en låsbar glasdörr? Våra glasskåp är tillverkade av högsta kvalitè. Det bästa av allt att ni sparar massor av tid då våra glasskåp levereras färdigmonterade!

Våra glasmontrar är av riktigt hög kvalité och att de levereras färdigmonterade är en väldig fördel och nått som våra kunder då det sparar massor av värdefull tid. Som en kund sa att -Skåpen blev nästan gratis då jag slapp hyra in en montör! Detta gör oss såklart väldigt glada. I vilket fall som helst så sparar det massor av tid att slippa montera ihop alla glasskivor själva på plats.

Vad använder man dessa glasskåp till? Vi har sålt hundratals glasskåp till idrottsföreningar runt om i vårt land där de stolt visar upp sina unna pokaler och andra föremål som de vill visa upp för sina besökare och gäster. Det är ofta butiker som köper dessa glasvitriner av oss. Allt ifrån radio och tv butiker som vill kunna visa upp mobiltelefoner, surfplattor och andra värdefulla produkter som man vill kunna låsa in så dessa lite dyrare produkter inte "får fötter" och försvinner. Då är det bra att köpa låsbar glasmonter till dessa produkter.

De flesta glasmontrar vi säljer kommer med färdiginstallerad belysning som gör att innehållet i er showcase blir extra anmärkningsvärda. Våra glasmontrar går även under lite olika benämningar där glasvitrin med lås, vitrinskåp med lås och belysning eller showcase med lås är några av dessa.

Det fina med att placera produkter i ett glasskåp i butiken är att det ofta drar till sig folks och kunders uppmärksamhet och därför även säljer bättre. Generellt så känns produkter som placeras bakom lås i en glasvitrin som mer exklusiva och kan därför även inbringa ett högre försäljningsvärde.


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!