Produkten har blivit tillagd i varukorgen

 

Köp- och leveransvillkor

Fraktkostnad:

Faktisk fraktkostnad kan ni inte se i er orderbekräftelse utan anges på er faktura av oss när frakten är bokad.

 

Betalningsalternativ

- Faktura 30 dagar

Obligatorisk kreditupplysning utföres. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift som f.n. är 50kr samt dröjsmålsränta med 24% + gällande referensränta.

Om fakturorna inte betalats i tid kommer förskottsbetalning krävas på samtliga ordrar. Fakturan skickas genom Fortnox Finans.

- Förskottsbetalning

Du väljer förskottsbetalning i kassan så återkommer vi med vilket bankgironummer du skall betala in till samt totalsumma inkl fraktkostnad. När vi ser betalningen på vårt konto så skickas er order samt ert kvitto på beställningen.

 

Beställningsinformation*

När du i kassan genomfört din beställning så skickas en orderbekräftelse ut till den av er angiven e-postadress.
I e-postmeddelandet finns all information gällande er beställning så som, fakturaadress, leveransadress, beställda produkter samt pris.
Om något är felaktigt så kontakta oss på signimport omedelbart via e-post info@signimport.se eller via telefon 0521-14441.
 

Leveransvillkor*

Vi försöker alltid leverera våra produkter så snabbt som möjligt. Vanligtvis inom 2-5 arbetsdagar.
För icke lagervaror eller tryckta produkter se respektive produkt för leveranstid.


Emballagekostnad för pall och pallkragar tillkommer i de fall där detta typ av emballage krävs för att upprätthålla en säker transport av godset för oss, transportören och er som mottagare. Kostnaden för pall samt pallkrage är för närvarande 195:- per st. Priser är exkl. moms. Vi har som avsikt att alltid leverera gods till er valda adress. Dock kan mindre försändelser och små paket i vissa fall levereras till utlämningsställe.

Vi skickar beställningar med DHL eller Schenker. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar beroende på fraktföretaget.

Godset måste kontrolleras vid mottagande och eventuella emballgeskador måste noteras av chauffören innan påskrift. Kontakta oss omgående på [email protected] och bifoga bilder på emballage samt på godsskada.
Skador skall anmälas till oss inom 24 timmar efter mottagande.

Beställda men ej utlösta paket debiteras med full frakt, returfrakt samt en administrativ avgift som täcker våra utgifter.

I vissa fall levereras varorna till utlämningsställe / servicepoint.

 

Framfartsväg:
Du ansvarar för att säkerställa att leveransadressen samt framfartsväg är tillgänglig med lastbil och att vägförhållandena möjliggör en säker och smidig leverans. Om leveransadressen inte är tillgänglig med lastbil eller vägförhållandena inte möjliggör en säker och smidig leverans kan transportören neka leverans till angiven adress och extra avgifter för att täcka kostnaderna för en alternativ leveransmetod kan därför uppstå.

 

Ändringar av transportuppgifter:
Du som kund ansvarar för att tillhandahålla korrekt och fullständig information vid beställning, inklusive leveransadress, kontaktinformation och eventuella särskilda anvisningar för leveransen som ev. avvikande öppettider m.m. Om sändningsuppgifter är felaktiga eller om leveransuppgifter av någon anledning behöver ändras / justeras efter att gods har hämtats hos oss och är på väg, så tillkommer en ändringsavgift på ca. 240 sek.

 

Bomkörning / leveranshinder:
Om leveransfordonet nekas åtkomst till leveransplatsen eller ingen mottagare är tillgänglig vid leveranstidpunkten, kommer beställaren att debiteras en bomkörningsavgift enligt transportörens gällande prislista. Beställaren ansvarar för att tillhandahålla korrekt och fullständig information vid beställning, inklusive leveransadress, kontaktinformation och eventuella särskilda anvisningar för leveransen (tid, datum, plats, etc).

 

Ångerrätt/Reklamation*

För privatpersoner:
Vi följer lagen om distansavtal enligt Konsumentverkets rekommendationer. Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor). Du betalar själv returfrakten. Vikigt att returer skickas med företagspaket till vår adress då vi inte har möjlighet att åka till utlämningsställen/terminaler. För återbetalning - ange ditt postgiro-, bankgiro-, personkonto- eller bankkontonummer.

För företag gäller köplagen.

För beställningsvaror, specialtillverkade produkter, lackade produkter eller på annat sätt framtagna "On-demand-produkter" som kräver specifik förädling eller som levereras direkt från fabrik finns ingen returmöjlighet efter utfört köp.
 

Allmänna Skötselråd

Innan montering så kontrollera att varan ej är skadad eller har andra brister som kan påverka hållbarheten och funktionen.
Varje månad skall man kontrollera skruvar och beslag och vid behov efterdra dessa. Kontrollera även vid dessa tillfällen hela enheten så yttre omständigheter inte påverkat funktionen och hållbarheten.
Skyltab i Väst AB är inte ansvarigt för indirekta kostnader, förluster eller skador.
 

Personuppgiftslagen

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i den uppdaterade personuppgiftslagen GDPR. Klicka här för att läsa vår information om personlig integritetspolicy GDPR.
 

SMS-utskick

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!