Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Griffeltavla, Griffeltavlor & Griffelställ

köpa griffeltavla

Griffeltavlor och Griffelställ för ett genuint intryck!

Alla våra griffelytor är av laminat och man rekommenderar att kunderna använder våra griffelpennor för att få bra täckande färgåtergivning. När det kommer till vattenfasta griffelpennor så måste man använda vårt "griffelrent" spray för att rengöra skrivskivorna.

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité

 

 

köpa griffeltavla

 

Griffeltavlor och Griffelställ för ett genuint intryck!

Alla våra griffelytor är av laminat och man rekommenderar att kunderna använder våra griffelpennor för att få bra täckande färgåtergivning. När det kommer till vattenfasta griffelpennor så måste man använda vårt "griffelrent" spray för att rengöra skrivskivorna.

Vid större antal kontakta oss för offert.
 

Låga priser
Snabba leveranser
Hög kvalité

 

 

Marknaden för griffelprodukter har exploderat de senaste åren. Idag så är alla griffelskivor tillverkade av griffellaminat och inte i tempererat glas som de var förr i tiden. Dessa laminatskivor har många fördelar. Skrivytan är lättare att göra ren och den blir riktigt ren efter rengöring. Man slipper det där mjöliga utseendet man är van vid sen skolåren. Sen blir vikten på skrivskivan mycket mycket mindre vilket gör att man kan montera griffeltavlor på helt andra ställen och på ett mycket smidigare sätt.

 

Vi på sign import har bestämt oss för att förse den svenska marknaden med ett fullsortiment av griffelprodukter. Vi tillverkar de flesta av våra griffelprodukter i Europa och arbetar med stora fabriker som har mångårig erfarenhet att producera griffelprodukter av högsta kvalité.

 

Gatupratare med griffelskivor

Alla våra griffelställ produceras för bästa hållbarhet. Vi är dock väldigt försiktiga med att säga att griffelprodukterna är för utomhusbruk i regn. Man ser dagligen våra produkter utomhus och detta fungerar säkert utmärkt. Dock kan såklart väder och vind göra att det tillförs en viss patina på dessa produkter och speciellt på trädetaljerna. Dock så har vi märkt upp vårt stål+griffelställ med "outdoor" då det inte finns några trädetaljer på detta som kan påverkas av vädret.

 

Griffeltavlor för vägg eller placering på staffli.

Vi har ett enormt sortiment av griffeltavlor som placeras på vägg, staffli eller lutas mot en vägg. Flera olika färger på rammaterialet gör det enkelt att finna en griffeltavla som passar in just kundens valda miljö perfekt. Då vi har brett spektra av storlekar så är det även möjligt för den kräsne att finna vad de söker. Vi har griffeltavlor som även har en magnetisk skrivskiva så man kan använda magneter på griffeltavlan.

 

Deligriffel & småskyltar

Här är en riktigt trevlig kategori av svarta tavlor. Dessa mindre billiga griffelskyltar kallas ibland för deligriffel då man ofta ser dessa i delikatessdiskarna hos mataffärerna. Det finns massor av olika storlekar, hållare, klämmor och även griffel med kardborreband.

 

Griffelpennor ersätter griffelkritor

Förr användes griffelkritor för att skriva på griffeltavlorna. Numera använder man uteslutande griffelpennor som är mycket enklare att skriva med, ger en fetare look men ändå med griffelutseende. Dessa pennor finns som både vattenlösliga och vattenfasta varianter. Både vita & färgade pennor finns i vårt breda sortiment.

 

Stora griffeltavlor

Vi har en jättestor griffeltavla som mäter hela 118x208 cm och detta är det största mått som vi kan tillverka. En sådan stor griffeltavla är perfekt att hänga bakom bardisken på restaurangen eller varför inte på cafeét för att fronta upp olika erbjudanden och menyer.

 

Griffeltavla i guld

Vi har även marknadens kanske mest exklusiva och snyggaste griffeltavla i guld. En riktigt exklusiv produkt som andas kvalité och proffskänsla. Dessa är för väggmontage och finns i två olika storlekar.

 

Staffli till griffeltavla

Vi har både bordsstaffli och golvstaffli. Självklart så har vi flera olika storlekar och en rad olika färger och nyanser av bets på dessa. Det kan vara väldigt effektfullt att kombinera en tavla tillsammans med ett golvstaffli då erbjudandet kommer väldigt nära kunde och på ett stilfullt och trevligt sätt. 


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!