Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Rollups

Rollups eller Roll-Ups är ett mycket bra alternativ

För exponering av Rollup budskap. Rollups är precis vad namnet säger, en kassettfot vars budskap går att rulla upp som sedan fästes fast med en stödpinne från foten. När rolluppen sedan enkelt monteras ner, kan den förvaras eller transporteras smidig i en medföljande rollup väska. Vi har ett brett sortiment av rollups för butiker, restauranger, caféer, pubar, uteserveringar expo och mässor mm. Tryck med ert färdiga original ingår i priset på samtliga av våra rollups. Vi trycker på högkvalitativt rollupmatrial. För grafisk hjälp kontakta gärna oss på skyltab eller klicka på kategorin "Grafisk hjälp" till vänster för mer information. 

Exponera dina budskap med rollups

Rollups är ett bra sätt att på ett tydligt sätt kunna exponera dina budskap på ett mycket bra sätt. En rollup är en kassettfot som har ett budskap som går att rulla upp. Sedan fäster man fast den med en stödpinne från foten. Man kan ha med sig rollups då den enkelt kan monteras både upp och ner, samt transporteras i en smart och smidig väska.

Denna produkt är bra för dels mässor och events men kan även användas på restauranger, caféer, butiker, uteserveringar och mycket mer. Du kan beställa en egen grafisk profil att ha som tryck på alla dina expoprodukter.

Vi på Skyltab har ett stort sortiment av olika roll-up och vi trycker dina motiv på ett högkvalitativt roll-up material.

Rollups är ett roligt och snabbt sätt att få ut ditt budskap. Det tar inte mer än 30 sekunder att rulla upp ett system och vips så har du bra reklam. Det är perfekt att använda en rollup när man ofta byter budskap eller ofta tar upp och ner sina budskap. På mässor och events är de perfekta att ha med sig. De är smidiga att bära med sig och dessutom behöver du inte ha kunskaper om att montera då det bara är att rulla upp den och så är det klart. Snabbt och smidigt sätt att visa det budskap du har, vare sig det handlar om extrapriser eller bara en logo med ditt företag på.

Du kan använda spotlight tillsammans med dina expoprodukter. Det ger ett snyggt intryck på dina budskap. Du kan ha flera olika sorters roll-ups och kombinera flera storlekar för bästa resultat. Det är snyggt att ha både inne och ute.

Vi på Skyltab har ett stort urval av olika sorters rollups och du kan välja mellan flera olika storlekar. Med alla våra rollups får du väska, bild och rollup-system.

Du hittar många rollup billigt hos oss på Skyltab. Det gör att du kan köpa många expoprodukter och dels ha med dig på mässor men även för att ha kvar i din butik, på din restaurang, eller vart du nu huserar.

Vi har rollups som kan ställas på bord och rollups som är dubbelsidiga. Vilken produkt som passar dig bäst beror helt och hållet på vart du vill att de ska stå någonstans.

Vi har storsäljare av rollups till ett billigt pris och vi har rollups som är särskilt anpassade att stå utomhus. Dessa tål väder och framför allt vind, då deras konstruktion gör att de står stadigt utan att blåsa omkull.

Se till att införskaffa dig rollup billigt hos oss redan idag så kan du inom kort få upp dina budskap på ett smart och smidigt sätt och på ett mycket enkelt sätt.

Om du inte vet vad för mässprodukt du ska köpa eller använda så är du välkommen att höra av dig. Vi på Skyltab hjälper dig mer än gärna med dina val och din beställning.