Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Trafikspeglar

Väg- och trafikspeglar

Vi på Signimport har sålt trafikspeglar sen 2007 och har hjälpt en uppsjö olika företag, BRFer, vägföreningar att öka säkerheten i trafikmiljön. Det är en billig investering att öka säkerheten och undvika en olycka som lätt kan uppstå med begränsad sikt. Våra vägspeglar finns i många olika modeller och är utformade så det ska passa alla behov. Alla våra utfartsspeglar tillverkas i Danmark och har suverän kvalité och är helt klart de bästa på marknaden. Behöver ni hjälp att välja utifrån just ert behov? Inga problem, kontakta oss för experthjälp.

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité    

Produktfilter
  • Spegeltyp
  • Siktavstånd
  • Storlek Spegel
  • Tillbehör
Rensa

 

Speglar för säkrare trafik på vägarna

Vi erbjuder ett fullsortiment av trafikspeglar och har försett Sveriges BRF, företag, kommuner och privatpersoner med vägspeglar av högsta kvalité sen 2008. Vi har ca 500 speglar på vårt lager i Vänersborg så vi kan snabbt skicka ut de beställda speglarna direkt efter lagd order. Vi säljer inga "Billiga Kinaspeglar" då dessa inte fungerar i vårt klimat. Vi har genom åren blivit uppvaktad av flertalet fabriker i Asien som skickat prover till oss men efter en testperiod så har samtliga slutat fungera. Våra speglar tillverkas i Skandinavien och det känns oerhört tryggt då dessa tillverkare har förståelse för det Svenska klimatet och alltid levererar utfartsspeglar av högsta kvalité.
 

Vilken storlek skall jag välja på min vägspegel?

-Alla våra speglar har en måttangivelse i sin faktaruta. Detta är en rekommendation av våra fabriker men det är mycket bra så man kan få en fingervisning på vilken spegel man skall välja. Är man osäker och det är inget som är i vägen så rekommenderar vi att man går upp en storlek för ju större spegeln är desto bättre spegel bild återger den med en säkrare trafikmiljö som följd. Vår kundtjänst kan alltid hjälpa till med att välja rätt spegel till just er trafiksituation.

Det vanligast förekommande trafikspeglarna är smått convexa. Det betyder att spegeln får en liten vidvinkel och ett bredare siktspektra. Dessa speglar är det som vi säljer till 99% och är vad vi kallar enriktningsspeglar. Dessa speglar ger en väldigt tydlig och stor synbild då hela vägspegelns yta är riktad mot ett håll.

Om man har skymd sikt åt bägge håll i en T-korsning så har man två alternativ att välja mellan. Antingen sätter man upp två speglar där man riktar en spegel åt varje håll och man placerar monterings stolpen mitt framför bilen i T korsningen. Ett annat vanligt alternativ är att man väljer en av våra 180`speglar. Dessa 180 graders speglar är väldigt konvexa (tänk en fotboll som man delar på mitten). En så convex spegel som placeras på en stolpe mitt framför trafikantens bil ger sikt åt bägge håll. Dock blir "bilden" i en sådan spegel lite utdragen och hela spegelns bredd går åt att visa spegelbilden åt både höger och vänster. Man måste då tänka på att bilden eller synfältet åt respektive håll upplevs mycket mindre än en plan spegel.

 


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!

Filter