Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Sopsäckar & Soppåsar

Sopsäckar och soppåsar till våra papperskorgar och offentlig miljö

Soppåsar & sopsäckar till papperskorg

Behöver du pålitliga och miljövänliga lösningar för sophantering? Signimports sortiment av soppåsar och sopsäckar är det perfekta komplementet till våra papperskorgar. Tillverkade av hög kvalité är våra produkter designade för att passa till olika behov och användningsområden. Oavsett om det är för parker, lekplatser eller andra offentliga miljöer, kan du lita på att våra soppåsar och sopsäckar levererar enkel och effektiv sophantering.

Med varierande storlekar, inklusive 60 liter, 70 liter, 125 liter och 160 liter, kan du hitta rätta storleken för din papperskorg.

 

Vid större antal kontakta oss för offert.

 

Låga priser     Snabba leveranser     Hög kvalité 

 

Soppåsar och sopsäckar till offentlig miljö

Vår kollektion av soppåsar och plastsäckar är skapad med fokus på både kvalitet och användarvänlighet. Varje påse är tillverkad för att göra sophantering bekväm och smidig. Vi väljer noggrant material för att säkerställa hållbarhet och funktion, vilket gör våra påsar till ett pålitligt val för avfallshantering. Utforska vårt sortiment av soppåsar och stora plastpåsar för att hitta den perfekta lösningen för era behov. Våra plastsäckar är tillverkade av antingen 100% eller 80% återvunnet material, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för avfallshantering.

 

Olika sorters soppåsar

Sopsäckar och soppåsar för att bevara renlighet och ordning i stadens offentliga utrymmen. Dessa praktiska produkter används överallt för att samla in och transportera avfall på ett sätt som är både effektivt och skonsamt för miljön. Genom att satsa på plastpåsar för avfall bidrar vi till att skapa en trivsam och hälsosam stadsmiljö för alla.

 

Varför ska jag använda sopsäckar i offentlig miljö?

Att använda soppåsar i offentliga miljöer erbjuder flera fördelar. Genom att placera ut papperskorgar försedda med sopsäckar och soppåsar minskar man nedskräpningen och föroreningen i stadsmiljön, vilket resulterar i en renare omgivning. Dessutom underlättar soppåsarna tömningen av papperskorgarna. När det finns tillräckligt med papperskorgar runt omkring i staden är människor mer benägna att slänga sitt skräp i soppåsarna istället för att dumpa det i naturen, vilket är avgörande för att skydda våra naturliga ekosystem och djurliv.

 

 


Är du inte återförsäljare men vill köpa våra produkter?

Klicka här!